Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llibert Ferri i el seu Viatge a Moscou tanquen el cicle de tertúlies literàries al Vinseum que han acollit gran diversitat de públics

<span lang="CA">La terrassa del Vinseum va acollir, ahir, la presentació de Viatge a Moscou, el llibre de Llibert Ferri.</span>

A la tertúlia, l’autor va comparar Viatge a Moscou amb els seus altres llibres sobre l’anticomunisme, destacant l’experiència personal que hi afegeix.

En el llibre, Llibert Ferri hi explica el procés d’adopció del seu fill Aliosha, des del moment en què el va veure per primera vegada i com es van anar apropant l’un a l’altre.

Quim Jubert, des de La Cultural, ha valorat molt positivament el cicle de tertúlies i n’ha destacat la diversitat del públic, derivada de la diversitat temàtica dels tres llibres i els seus continguts estiuencs.

La primera tertúlia la va protagonitzar Pere Tàpias amb el seu llibre tapias Variades i la segona, Arcadi Alibés amb 100 motius per córrer. La d’ahir era la tercera i la última tertúlia, ja que la de Rosa Regàs, prevista per dimecres que ve, s’ha hagut d’anular per motius de salut de l’autora. Els organitzadors, La Cultural, Vinseum i RTV Vilafranca, tenen la intenció de fer aquesta tertúlia més endavant.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: