Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estrena de la digitalització porta cares noves a Cine Club Vilafranca

Amb una marató de cinema, engegada dissabte per la tarda i finalitzada diumenge al vespre, Cine Club Vilafranca ha inaugurat la sala Zazie, l’antiga sala 2 del cinema Casal.

Les millores consisteixen en la compra d’un projector digital professional, en canvis al vestíbul i en el canvi de nom.

Mi pie Izquierdo va obrir prop de 24 hores de cinema que van acabar amb La gran seducción. Pel mig també es van projectar Cinema Paradiso, La noche de los muertos vivientes o Deliciosa Martha.

El vicepresident de Cine Club Vilafranca, Manel Balaguer, explicava que al llarg de la marató havien anat passant espectadors, destacant la presència de “cares noves”. Els assistents, ens deia, valoren amb satisfacció el nou projector digital i els canvis al vestíbul.

 

Més enllà del nom i dels canvis, ha estat un cap de setmana d’estrena del nou projecte de Cine Club Vilafranca i el Casal que pretén oferir més cinema de qualitat i revitalitzar l’antiga sala 2.

El president de Cine Club Vilafranca, Josep Maria Escofet, afirma que la digitalització era necessària.

 

El nou nom de la sala, Zazie, és un homenatge a la primera pel.lícula que Cine Club va projectar a Vilafranca.

El projecte vilafranquí no és únic sinó que s’inscriu en el marc d’un moviment generalitzat per evitar el tancament dels cinemes de comarques.

El president de Cine Club es mostra molt satisfet perquè ara a Vilafranca hi ha 2 sales digitalitzades, que podran col·laborar.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: