Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola de pares i mares de Vilafranca omple la sala de plens del Consell Comarcal amb la 1a xerrada del curs

Antoni Bolinches parlant del secret de l’autoestima era una carta segura però més enllà del ponent, la gran sala de plens del Consell Comarcal plena a vessar també demostra la implantació aconseguida en pocs anys per l’Escola de pares i mares de Vilafranca arreu de la comarca.

Nascuda a l’Estalella i Graells l’any 2008, l’Escola de pares i mares de Vilafranca ofereix un programa formatiu de conferències i tallers que ajudin a encarar els temes més importants en la relació amb els infants i joves. La seva coordinadora és l’Eva García.

L’escola està pensada per pares i mares amb fills des dels 4 fins als 18 anys, perquè en definitiva aborda les relacions intergeneracionals.

L’Eva García recorda que tot plegat va començar fa sis anys a l’escola Estalella Graells quan la comissió de converses va convidar la pedagoga Anna Mascaró i després d’escoltar-la van creure necessari dur-la més sovint. Arran d’aquesta petició, Mascaró els va proposar crear una escola de pares i mares, com ja havia fet a Saragossa. Al cap d’un temps, l’Escola va ampliar a la resta d’escoles de Vilafranca i de l’Alt Penedès, com recorda l’Eva García.

Tot i que es diu Escola de Pares i Mares de Vilafranca, ahir en la conferència d’Antoni Bolinches la presència femenina era aclaparadora. Un 99%  dels assistents eren dones.

A banda dels cursos i tallers que l’Escola ja té en marxa, el proper 4 de desembre faran la segona conferència gratuïta del curs a càrrec del Dr. Jordi Sasot, metge especialista en Psiquiatria Infanto-Juvenil i Pediatria.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: