Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les JERC de Vilafranca renoven el comitè i elegeixen a Oriol Casanellas com a nou portaveu del jovent independentista a la vila

El repte de la consulta del 9 de novembre i les properes eleccions municipals són els eixos de treball que les JERC Vilafranca es marquen pel proper any.

El nou comitè, que està encapçalat per Oriol Casanellas, considera bàsiques les dues dates pel futur de Catalunya i també de Vilafranca i buscarà mobilitzar el jovent per tal que la seva veu sigui forta de cara a les dues cites amb les urnes. Casanellas també defensa, segons un comunicat de les JERC, un canvi a Vilafranca que es centri en les desigualtats socials.

El nou comitè de les JERC està format, a banda de per Casanellas, per Martí Parellada, a organització i finances; Laia Sueiro, als apartats de dona i instituts; Marçal Nieto, en política municipal i com a conseller nacional; Pere Sàbat, al capdavant de l’àrea de comunicació; i Carles Roca, a l’àrea d’activisme.

D’altra banda, des de les JERC també valoren molt positivament la 19a edició de l’Acampada Jove, que ha reunit a més de 30.000 joves a Montblanc i que ha comptat amb una gran presència de jovent del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: