Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Clotes acaba la festa amb bones sensacions tot i competir amb multitud d’activitats a tota la comarca

Aquest cap de setmana, el barri de Les Clotes estava de festa. Després del Molí d’en Rovira era aquest barri vilafranquí el que agafava divendres el relleu de les festes de barri.

Divendres a la nit, un sopar multitudinari i el pregó de la regidora Montse Arroyo van donar inici a la festa que s’ha allargat durant tot el cap de setmana amb multitud d’activitats adreçades a tots els públics. Ja ahir al vespre, amb les havaneres, es podien fer les valoracions de com havia anat la festa. En nom de l’associació de veïns del barri, destacaven que les coses havien anat bé, sobretot tenint en compte que competeixen amb festes majors importants, com la dels Monjos o la de Sant Martí.

Bona part del programa de la festa de Les Clotes ha obtingut doncs la resposta del públic. Les havaneres, la festa de l’escuma, la xocolatada amb animació infantil i la incorporació del zumba han omplert el barri vilafranquí de moviment i festa durant tot el cap de setmana. Des de l’Associació de Veïns creuen, però, que s’han de replantejar el dissabte a la nit.

La festa de Les Clotes dóna pas ara a la del barri de l’Espirall, que arrenca dijous amb el sopar i el pregó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: