Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Equip de Govern de CiU de Sant Martí Sarroca dóna suport a l’Alcalde Ramon Carbó

L’Equip de Govern de CiU de Sant Martí Sarroca dóna suport a l’Alcalde Ramon Carbó en l’afer que aquests darrers dies marca l’actualitat del municipi sobre la sentència per agressió a dos menors.

En un comunicat de CiU  s’apunta que Carbó acata la sentència, però manté el seu desacord amb la mateixa i tot i que podria exercir el dret d’apel·lació, no ho farà per tal de rebaixar la crispació que aquest afer ha produït en el poble. Una crispació que va tenir el seu punt àlgid la setmana passada en el Ple Extraordinari que els partits de l’oposició van demanar per exigir explicacions sobre aquest cas. En aquest Ple, l’alcalde va ratificar que, el dia dels fets, va enxampar els menors destrossant mobiliari urbà i que, en increpar-los, el van insultar amb paraules molt gruixudes que va repetir al Ple per demostrar-ne la gravetat. Davant d’aquests insults, l’alcalde va assegurar que la seva reacció no havia estat desproporcionada.

Carbó va afegir que aquest no era un fet puntual, sinó que tothom coneixia la conflictivitat d’aquests menors i va enumerar-ne diversos casos més. Va assegurar que una vegada ja va avisar un dels pares, però li va respondre que no podia dominar el seu fill. L’alcalde va aprofitar per anunciar que l’Ajuntament ha obert un expedient sancionador de responsabilitat civil contra els pares perquè paguin les destrosses del mobiliari urbà i que els fets s’han posat en coneixement de la fiscalia de menors. Per altra banda, l’Equip de Govern lamenta la utilització política que se n’ha fet d’aquests dos menors, especialment per part de la CUP, amb l’única intenció d’erosionar la figura de l’alcalde i sense tenir en compte que les destrosses del mobiliari urbà afecten a tots els martinencs, ja que s’han de pagar entre tots.

Segons el comunicat, durant el Ple, l’alcalde va retreure a l’oposició no haver presentat en tota la legislatura cap proposta dels seus respectius programes electorals i sí en canvi utilitzar políticament dos menors per crear crispació en el municipi amb l’objectiu de trencar la convivència veïnal. Tampoc no és de rebut abandonar el Plenari juntament amb els seus seguidors quan les crítiques que se li fan no són del seu grat. Això posa de manifest el seu baix perfil democràtic i que la convocatòria d’aquest Ple a petició d’ells no era en cap cas per aclarir els fets, sinó per crear un espectacle mediàtic.

Finalment, l’Equip de Govern vol agrair les moltes mostres de suport rebudes per part dels veïns i la seva predisposició a col·laborar per eradicar el vandalisme dels carrers de Sant Martí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: