Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Veïns del barri de l’Espirall està molt satisfeta del resultat de les activitats d’aquest any

La festa començava el dijous de la setmana passada amb el pregó a càrrec de l’exregidor de l’ajuntament de Vilafranca, Bernat Villarroya, i des d’aleshores fins aquest diumenge a la nit els actes han estat molts i força concorreguts amb activitats per a tots els gustos i totes les edats.

 

Algunes de les activitats amb èxit assegurat són les que s’adrecen al públic infantil com per exemple la Gymkana popular que tenia lloc el dissabte al matí a la Plaça Pau Casals sota el nom de Xauxa Espirall. Una Gymcana a la que no li van faltar proves d’habilitat, les tradicionals curses de sac o el joc de la cadira, combinades amb altres proves més modernes, sense que hi faltessin els globus. L’activitat també s’acompanyava d’un taller de pintura.

I també adreçat a la canalla el dissabte a la tarda i a la plaça del costat, la plaça Doctor Bonet, s’oferia un festival infantil amb el jove grup de pallassos Tres per Tres que va animar a tot el públic, fent-lo ballar i gaudir del moment. Tot seguit també es va oferir una xocolatada popular amb coca per a tota la mainada.

Per tot plegat, el vicepresident de l’associació de veïns, Antoni Alsina, mostrava la satisfacció del resultat dels actes de les festes.

Una altra de les novetats d’enguany va ser l’exhibició d’entitats a la Plaça Doctor Bonet d’aquest diumenge a la tarda, primer a càrrec del Grup Playback del Casal d’Avis i desprès, el que va cridar més l’atenció, la mostra de dansa oriental a càrrec de l’Associació de Dansa Oriental Al’noon, en la que hi participen algunes veïnes del barri.

 

Antonio Díaz, es mostrava satisfet dels resultats en general, i demanava un cert temps de reflexió per plantejar millores en la festa de cara a l’any vinent.

 

En definitiva el barri de l’Espirall  ha viscut amb molta intensitat les festes. Les darreres festes de barri abans no arribi la Festa Major de Vilafranca. Així ara s’obre un parèntesi llarg que arribarà al mes de setembre quan s’ha de celebrar la darrera festa de barri d’enguany, que serà la de la Girada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: