Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC de Gelida convida a l’acte FEM BOTIFARRA! avui coincidint amb l’aniversari de l’alçament del 18 de juliol

L’assemblea territorial de l’Assemblea Nacional Catalana de Gelida convida a participar d’una botifarrada al Centre Cívic L’Escorxador de Gelida avui a partir de dos quarts de nou del vespre.

A més a més dels parlaments reivindicatius hi haurà l’actuació musical dels grups Generació 3 i Els Tormenta, i un sopar popular a la fresca per preparar-se bé pels esdeveniments previstos pels propers mesos com la V a la Diada de l’Onze de Setembre i la consulta del 9 de novembre.

El tiquet pel sopar inclou botifarra amb mongetes, pa, vi i aigua. Val 5 EUR i es pot comprar als establiments col•laboradors Cal Pisonc, Ca l’Espinach i Foto Buch, així com al Local de l’ANC de Gelida, situat al número 9 del Carrer del Sol.

A l’acte FEM BOTIFARRA! ja es podran comprar els tiquets d’autocar a 8 EUR per anar a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona des de Gelida. També hi haurà una parada per signar pel dret de petició dins de la campanya Signa un vot i venda de marxandatge relacionat amb l’estelada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: