Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ampa de l’escola Dolors Piera ha iniciat una recollida de signatures entre els pares per reclamar el retorn del professor de música

Les signatures s’acompanyen d’un document adreçat al Cap de Personal Docent del departament d’Ensenyament, al que les famílies sotasignants,  com a membres de la comunitat educativa de l’escola de Vilafranca posen de manifest que estan en total desacord amb la actuació que qualifiquen de negligent per part de la directora del centre.

El 18 de febrer, l’equip directiu del centre va comunicar que de cara al curs vinent, es volia planificar i desenvolupar un projecte per integrar la llengua anglesa dins de l’àrea d’Educació Musical. Aquest projecte havia de partir d’un treball coordinat entre els especialistes de llengua anglesa i educació musical del centre i que per tal de dur-lo a terme es comptava amb el docent Daniel Perea.

Paral•lelament, al mes de maig,  la directora del centre, sense comunicar-ho al claustre, al Consell Escolar ni a la inspectora, va plantejar una proposta de plaça específica, sense contar ni proposar a cap docent en concret per a cobrir la plaça. En realitzar-se el procés d’adjudicació provisional de places del mes de juliol aquesta vacant no es va cobrir, quedant d’aquesta manera al descobert. A partir de les adjudicacions provisionals, des del Departament d’Ensenyament es va tornar a modificar aquesta vacant que havia estat reservada per a aquesta proposta de la directora i sortint de nou al procés d’adjudicació com una vacant ordinària, sense cap mena de requisit més que l’especialitat d’educació musical.  D’aquesta manera la persona a la qual se li ha assignat la vacant podria no reunir els requisits necessaris en competència anglesa. Davant d’aquesta negligència per part de la directora demanen que sigui reassignada la vacant per cobrir la plaça d’Educació Musical al docent Daniel Perea.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: