Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament dels Monjos congela les taxes i impostos per 6è any consecutiu

Tots els grups municipals dels Monjos, PSC, CiU, ERC i PP, han aprovat aquesta setmana les ordenances fiscals pel 2015 amb la congelació de les taxes i impostos.

Els únics canvis respecte el 2014 són les modificacions per adequacions a les normatives d’aquest any i la incorporació d’una nova taxa per a la concessió dels nous columbaris que s’han construït al cementiri municipal.

En el mateix ple municipal es va aprovar una moció presentada per diversos col·lectius ecologistes, demanant que es denegui l’autorització per a la crema de fangs de depuradora a l’empresa Cales de Pacs i el cessament de la substitució parcial de combustible a la cimentera Uniland.

El text finalment aprovat inclou un afegit que demana un estudi al Departament de Territori i Sostenibilitat que determini si existeix algun perill per a la salut pública amb aquestes activitats.

La moció va ser aprovada pels grups del PSC i CiU, mentre que la resta de grups es van decantar per diferents redactats cadascun. Els grups promotors de la moció ja han fet públic el seu desacord amb el text aprovat.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: