Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha rebut la notificació per poder entrar sobre la llosa de cobertura de les vies

Dimecres a la tarda arribava a l’Ajuntament la notificació amb la documentació que autoritza l’entrada a la llosa de cobertura de les vies, i per tant a poder-hi treballar per complimentar el projecte d’urbanització.

L’alcalde, Pere Regull, es mostrava satisfet i convençut que és una bona notícia per Vilafranca que permet anar avançant en un projecte tant important com el de l’aprofitament d’aquest espai de la vila.

Regull en el decurs del programa diàlegs amb l’alcalde de Penedès Televisió, ha apuntat que la notificació va ser signada a Madrid a primers d’aquesta mes, però que no ha arribat fins ara a Vilafranca. Ha remarcat també que a partir d’ara es podrà continuar amb el projecte i que per tant, de cara al proper Nadal, hi hagi qui hi hagi al govern municipal, podrà inaugurar la primera fase de les obres d’urbanització. Ha apuntat també que ara del que es tractaria és de poder signar el conveni per acabar la cobertura total de les vies fins al pont de Moja.

L’alcalde ha recordat que per tal d’anar guanyant temps ja es van adjudicar les obres, i ara en quan se signi l’acord que només està pendent d’acords tècnics, ja es podrà entrar a treballar també sobre la llosa de cobertura.

En aquesta primera fase, recordem que els treballs es fan en la zona del passeig Rafael Soler compresa entre els carrers de Cal Bolet i Tossa de Mar. De moment s’ha començat a treballar en la zona més propera als habitatges, i en les properes setmanes es podrà ja actuar sobre la llosa de cobertura.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: