Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní i l’Ateneu signen un nou conveni per avançar en la voluntat de rehabilitació de l’equipament

Aquest dimecres es va celebrar el ple del mes de març a Sant Sadurní, que va tenir com a punt més destacat l’aprovació del nou conveni que l’Ajuntament ha signat amb l’Ateneu per tal de continuar avançant en la proposta de rehabilitar i condicionar els equipaments d’aquesta històrica entitat sadurninenca.

Abans de començar, tots els regidors i assistents a la sala de plens van guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes del tràgic accident aeri d’aquesta setmana.

Des del govern, tant l’alcaldessa, Maria Rosell, com el portaveu d’ERC van coincidir en el fet que el conveni amb l’Ateneu incorporava petites novetats, però que permetien seguir avançant en la voluntat de trobar una solució per a finançar, amb el suport d’organismes com la Diputació, les costoses obres de remodelació de la façana i en especial de la sala d’actes. El conveni, que tindrà una durada de 25 anys, defineix alguns aspectes com els usos i la cessió dels espais per a actes municipals, així com la creació d’una comissió de seguiment.

La proposta va comptar amb el suport de tots els grups a excepció del PSC, que s’hi va abstenir. Tot i així, el Partit Popular va considerar que el conveni no va més enllà d’una declaració d’intencions i que no resolia algunes qüestions que creien clau, com el desenvolupament de les activitats o la programació d’actes que s’hi farà. Pel que fa al grup socialista, es va expressar certa sorpresa per aquest nou conveni, que consideraven pitjor que el darrer que es va acordar amb l’Ateneu i es va lamentar que no s’hagués donat compte a les comissions informatives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: