Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’actriu Jordina Biosca dirigeix la posada en escena de la Nit de Castells a Valls

Castells, castellers, colles i iniciatives seran premiades el proper dissabte 31 de gener a Valls, durant la novena edició de la Nit de Castells, que convoquen la Revista Castells, l’Ajuntament de Valls i la Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela.

La Nit es desenvoluparà a l’espai del Centre Cultural en un acte amb continguts artístics i creatius vinculats als castells i amb un catàleg de nou premis diferents, un més que en la darrera edició. Es tracta del premi Baròmetre, que reconeix les colles que han pujat de pis.

La direcció artística de la Nit de Castells 2015 va a càrrec de l’actriu i dinamitzadora Jordina Biosca, que ha elaborat una proposta on els assistents seran part activa de la màgia que desprenen els castells. Coincidint amb el fet que l’Assemblea General de les Nacions Unides ha declarat el 2015 Any Internacional de la Llum i les Tecnologies basades en la Llum i que la ciutat de Valls té en l’advocació de la Candela la seva particular celebració de la llum, Biosca li atorga un paper molt destacat gràcies a la participació de l’artista visual Sílvia Isach. La part musical anirà a càrrec del pianista Ismael Dueñas. A la Nit hi assistiran representants de la gran majoria de les colles castelleres, patrocinadors, responsables institucionals i dels mitjans de comunicació.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: