Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’activitat “Tasta la història del vi al bressol del Penedès” ha portat nous visitants al Castell d’Olèrdola

El diumenge, en plena Setmana Santa, s’iniciava una nova activitat enoturística al Conjunt Monumental d’Olèrdola que va portar nous visitants a l’espai.

“Tasta la història del vi al bressol del Penedès” s’emmarca en les activitats que es fan dins dels programes de difusió que desenvolupen els Serveis d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olèrdola.

De la mà Tríade Serveis Culturals, aquesta nova activitat pretenia apropar al visitant la mil·lenària cultura del vi. Un itinerari creat expressament per l’ocasió, descobria com ibers, romans i habitants de l’època medieval van entendre la viticultura i el consum del vi. Però l’activitat pretenia també que els visitants del Parc coneguessin les iniciatives d’alguns viticultors que aprofiten en la creació dels seus vins les singularitats que dóna el paisatge calcari del massís del Garraf.

L’activitat ha inclòs en aquesta primera edició el tast d’alguns vins de gran personalitat. “Tasta la història del vi al bressol del Penedès” es tornarà a fer els dies 21 de setembre i 9 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: