Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La “Wine Business School” continua la seva activitat formativa, ara amb un curs sobre competitivitat

La recent creada “Wine Business School” de Vilafranca (WINEBS), l’escola de negocis del sector del vi, segueix amb la seva activitat docent amb un nou curs “Guanyant competitivitat en la Indústria del Vi” que començarà el proper divendres 10 d’abril, el qual es durà a terme presencialment durant 3 caps de setmana a la seu d’aquesta escola, a l’edifici de la Enològica.

Després de finalitzar el passat cap de setmana el primer curs, “Internacionalització i Retail en el sector vitivinícola”, impartit per professorat d’EADA, s’ha dissenyat ara aquest segon curs, de la mà d’un reconegut expert del sector, Xavier Ybargüengoitia.

La nova proposta lectiva “Guanyant competitivitat en la Indústria del Vi”, neix en un context on el creixement i la internacionalització de les bodegues és constant, i la reducció del consum de vi als mercats tradicionals, obliga al sector vitivinícola a redefinir un nou escenari competitiu.

La “WINEBS” respon amb la seva oferta formativa a l’objectiu de vetllar pel creixement sistemàtic de la professionalització del sector, posant al seu abast tot el coneixement i experiència possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: