Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Torras i Bages i Cal Bolet engeguen un club de lectura per llegir teatre

Enguany, la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca i el teatre Cal Bolet participaran en la segona edició del projecte Llegir el Teatre, uns clubs de lectura sobre teatre a les biblioteques públiques catalanes, fruit de la col·laboració entre el Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques.

La finalitat d’aquest club sobre textos teatrals és contribuir a la formació dels espectadors per refinar-ne la qualitat de recepció i propiciar un major grau d’exigència artística i d’implicació ciutadana respecte al fet teatral i cultural en general.

El club de lectura constarà de set sessions, d’octubre a juny, que es duran a terme a Cal Bolet, com explica la directora de la Torras i Bages, Núria del Campo.

L’encarregat de conduir i dinamitzar aquest nou club és Valeri Laguna, persona molt vinculada al teatre, que actualment dirigeix el grup vilafranquí TAT. La primera trobada serà el dia 15 d’octubre a dos quarts de vuit del vespre i es llegirà l’obra Liceistes i cruzados de Serafí Pitarra.

Per a poder-hi participar cal inscriure’s a la Biblioteca Torras i Bages fins al 4 d’octubre.

Els participants del club gaudiran d’un descompte en l’adquisició de les entrades del TNC i altres avantatges.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: