Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Taula de Política Comarcal de Joventut valora els 22 programes i projectes executats l’any passat a l’Alt Penedès

El dimecres 18 de febrer es va celebrar una nova sessió de la Taula Política Comarcal de Joventut, formada per les regidories de Joventut dels ajuntaments de l’Alt Penedès i convocada pel Servei de Joventut del Consell Comarcal.

La Taula va valorar un a un els 22 programes, projectes i actuacions executats durant l’any 2014 en el marc del Protocol d’Intervenció Estratègica Comarcal en Polítiques de Joventut elaborat des del Consell Comarcal amb el suport dels ajuntaments i per encàrrec de la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Els programes, els projectes i les actuacions responen als objectius estratègics aprovats prèviament pel Servei Comarcal de Joventut i les regidories de Joventut dels ajuntaments de l’Alt Penedès i formen part, també, del Pla Nacional de Joventut de Catalunya.

La Taula Política Comarcal de Joventut, presidida pel conseller comarcal de Joventut, Sergi Vallès, va valorar positivament la feina feta en considerar que respon a les necessitats dels joves i dels.

A la reunió hi va assistir també el coordinador territorial de la Direcció General de Joventut, Oriol Martín, que va presentar el procés d’elaboració del Pla d’Actuació Territorial de Joventut per a l’any 2016. Aquest Pla s’emmarca també dins el Pla Nacional de Joventut de Catalunya i recollirà les necessitats i les prioritats detectades per les regidories de Joventut i els consells comarcals.

La reunió va finalitzar amb la presentació del programa Garantia Juvenil, que està en fase inicial i que vol garantir que tots els joves menors de 25 anys rebin una oferta de feina, formació o pràctiques prèvia inscripció en un registre de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: