Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició del Rutart de Comerç Espirall exposa les obres de 37 artistes

Els aparadors dels establiments adherits a Comerç Espirall llueixen des del 15 d’abril les obres de 37 artistes de Vilafranca i del Penedès.

Tots els treballs estan relacionats amb la diada de Sant Jordi però són molt diferents entre ells. Entre les disciplines que hi ha representades trobem pintura, ceràmica, fotografia, escultura, il·lustració, dibuix, artesania i joieria.

La nova presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de l’Espirall Sílvia Raventós Busquets explica que el Rutart és una manera més de fer ambient per la diada. Per això l’associació de comerciants va decidir donar continuïtat a la iniciativa, que va arrencar l’any passat, i que té molt bona rebuda entre els artistes.

Comerç Espirall ha editat un tríptic amb la informació relativa al Rutart i amb una butlleta per a participar en un sorteig. Els clients han de segellar-la als diferents comerços i podran guanyar un rellotge i el llibre més venut per Sant Jordi. El sorteig es farà el dia 6 de maig mentre que l’exposició als aparadors es podrà veure fins al 30 d’abril.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: