Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PAH Alt Penedès organitza el 3r concert solidari per recollir aliments

Aquest dissabte, a dos quarts de 6 de la tarda a l’Auditori de l’Ateneu, tindrà lloc el 3r concert solidari per tal de recollir aliments per a les famílies més necessitades de la PAH Alt Penedès.

Hi prenen part el duet Ester i Santi, el Coro Rociero Arenas del Camino, dos grups de ball, Norberto Palomares & Cosmic Band i un rumber.

A la mitja part es farà cagar el tió per als infants assistents i se sortejarà una panera de Nadal, que han omplert gràcies a donacions d’establiments vilafranquins. Les butlletes costen 2 euros i l’any passat van poder recaptar 100 euros, que van destinar a la compra d’aliments també.

L’entrada al concert és gratuïta i només es demana que es portin aliments, preferiblement nadalencs, com explica Elionor Llombart de la PAH Alt Penedès.

 

Els dos concerts solidaris anteriors van anar força bé i des de la PAH Alt Penedès confien que el de dissabte també tindrà una bona resposta.

 

La PAH Alt Penedès també recollirà joguines en bon estat fins el 28 de desembre, al Casal Popular de Vilafranca, de dilluns a divendres per la tarda i els dissabtes de matí i tarda.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: