Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova direcció de l’Hotel Pere III anuncia que estarà obert per la festa major de Vilafranca

L’hotel vilafranquí va reobrir les seves portes coincidint amb el Vijazz Penedès. Ara, la societat mercantil que ha assumit la direcció de l’establiment, PGHI, S.L, explica en un comunicat que explota l’Hotel Pere III en règim d’arrendament. També diu que, “degut a les millores que s’estan efectuant, no és possible de moment obrir-lo de forma permanent”.

En el mateix comunitat, el director Ricard Cucurella informa que, durant la Festa Major de Vilafranca, l’Hotel estarà obert.

El passat dijous 5 de desembre l’hotel de la Plaça Penedès de Vilafranca va tancar portes. El tancament va agafar a tothom per sorpresa. L’empresa que portava les regnes de l’establiment havia d’afrontar una hipoteca que li havia generat greus problemes de liquiditat.

L’Hotel Pere III és el més antic i cèntric de Vilafranca. Es va inaugurar l’any 1974 en un edifici de propietat municipal i amb un lloguer llarg amb bones condicions. L’any 2001 l’ajuntament va presentar una demanda per recuperar l’edifici, i el 2002 es va fer una subhasta pública adjudicant la part de l’edifici destinada a hotel a la mateixa empresa que el gestionava. L’empresa va pagar 2’3M€. L’any 2008 es van fer obres de reforma, dedicant la decoració de les habitacions a temàtiques relacionades amb el Penedès, com ara la vinya o els castellers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: