Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La millora dels equipaments educatius o un nou model per a les llars d’infants, aspectes clau del Pla Educatiu de Gelida

Presentat la setmana passada, el Pla Educatiu de Gelida és un document que vol ser el marc de referència de l’acció política en matèria educativa dels propers anys.

El treball, que es portarà a l’aprovació del ple municipal ordinari de març, ha estat elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona entre el maig de 2014 i fins ara.

El pla d’acció contempla 7 punts destacats: l’organització de mecanismes de participació, la millora de les relacions escola-família, un nou model per a les llars d’infants, el reforç de les competències clau a l’educació obligatòria, el treball de les competències transversals, la formació professional i d’adults i la millora dels equipaments educatius.

El treball té dues parts, una primera de diagnosi de la realitat socioeducativa al municipi i de catalogació de recursos educatius; i una segona, que desenvolupa les línies estratègiques i concreta el pla d’acció que s’ha consensuat amb els diferents agents educatius que han participat en les diferents sessions de treball, una trentena en total.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: