Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Xiquets de Vilafranca va actuar dissabte a Sant Pere de Ribes, en una diada tranquil·la amb castells de 7

La Jove de Vilafranca va actuar dissabte passat a Sant Pere de Ribes, al costat de la Jove de Sitges i els Castellers de Les Roquetes. Després de la seva diada, es va prendre l’actuació amb tranquil·litat i per fer debutar canalla a castells de set pisos.

La Jove hi va fer un 4 de 7, un 3 de 7, una torre de 6 a la qual li va fer una figuereta i un pilar de 5. Acabada la diada, encara va fer, juntament amb les altres dues colles, un pilar de 4 de suport a la lluita contra el càncer de mama, en la que l’enxaneta va desplegar un domàs rosa.

La Jove de Sitges va fer un 4 de 7, un 5 de 7, un 3 de 7 i dos pilars de 4. Els Castellers de Les Roquetes hi van fer un 3 de 6 amb agulla, un 4 de 6, un 5 de 6, i un pilar de 4.

La Jove actuarà aquest diumenge a les 12 del migdia a Mollet, amb els Castellers de Mollet, els Castellers de Castellar i els Castellers de l’Alt Maresme.

De cara a dissabte, a les 8 del vespre, la Jove ha preparat un assaig especial amb camisa sota el nom #lagransorpresa, al qual, seguirà un sopar de tast a preu dret amb menges cuinades per gent de la colla. A més, tothom que porti un amic a assaig rebrà un detall, tant ell com els seus acompanyants que vinguin a donar suport a la pinya. Per tant, la Jove convida a tothom a venir aquest dissabte, després del Madrid-Barça, a aquest assaig especial i sopar posterior que tindrà lloc al local Cal Peitabí, al C/ Amàlia Soler, 8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: