Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat acosta el programa de promoció dels vins i caves catalans a Alemanya a una trentena de professionals del Penedès

La sessió s’ha organitzat al Centre Àgora aquesta tarda de dimarts, i ha servit per presentar aquesta iniciativa de la Generalitat, a través d’Acció, i que arriba a la seva segona edició.

Una jornada que obrien el director del Consell Regulador de la D.O. Penedès, Francesc Olivella, i el secretari general de l’Associació Vinícola Catalana, Antoni Cruces; que donaven pas a la presentació del programa que va oferir Martí Adroher, director de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions d’Acció a Berlín.

L’objectiu de la sessió, com explica Elena Antonijoan consultora de mercats a Alemanya, Àustria i Suïssa d’Acció, era fer una introducció al mercat alemany, conèixer les seves barreres i estructures en quan a canals comercials. Al mateix temps, donar a conèixer el programa “Weine Aus Katalonien” que promociona els vins i caves catalans entre importadors, distribuïdors i altres professionals alemanys.

El mercat alemany rep el 22% de les exportacions de vins i caves catalans; i la voluntat principal del programa és potenciar la imatge de Catalunya com a productora de vins i caves de qualitat. Consolidar els mercats ja existents, i ajudar a obrir-ne de nous.

De fet el programa ofereix a les empreses participants prendre part en dues activitats promocionals a Alemanya durant els 7 mesos que dura, rebre assessorament de l’Oficina exterior d’Acció a Berlín i ser presents a la plataforma de màrqueting del mateix programa.

En la sessió també hi era present Joan Huguet, propietari de Can Feixes que està participant encara en la primera edició del “Weine Aus Katalonien”. La sessió a Vilafranca ha comptat també amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i de l’ADEG, a banda de la D.O Penedès i l’Associació Vinícola Catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: