Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca renova i amplia el seus canals de comunicació amb la ciutadania, amb la voluntat de fer-se més accessible

La proposta l’han presentat aquesta setmana, i des de la CUP expliquen que cal separar-la també dels processos de participació que ja tenen en marxa de cara a les properes eleccions municipals. Un procés que de totes maneres, pel que te a veure amb les municipals, acaba aquest cap de setmana.

En aquets sentit han volgut recordar que ja l’any 2007 havien utilitzat bústies similars a les que empraran ara per recollir propostes i suggeriments de la ciutadania. Remarcant què la participació sempre ha estat un cavall de batalla de la CUP, i que és un eix ideològic des de la seva fundació.

Amb la campanya “És a les teves mans” el que volen, explica Maria Ferrerons, és emfatitzar el ventall d’eines per poder recollir propostes i seguir fomentant la cultura participativa.

Així, a banda dels mitjans ja tradicionals com acostar-se al seu local o trucar al telèfon fix, habilitaran un telèfon mòbil i instal·laran bústies en una vintena d’espais de la vila amb la voluntat de trencar la barrera digital. No abandonaran però les xarxes socials.

La campanya “És a les teves mans” pretén doncs anar més enllà del que seria l’actual procés electoral, i posar de relleu que la participació es pot exercir cada dia de l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: