Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La castanyada tornarà a tenir tot el protagonisme a la Girada al voltant del proper 1 de novembre

L’Associació de Comerciants de la Girada organitza per segon any la Festa de la Castanyada que tindrà com a eix principal la Rambla de la Girada. En aquest espai des del divendres 31 d’octubre fins el diumenge 2 de novembre hi haurà castanyeres, animació itinerant, mostra d’oficis, ecoatraccions i una taverna amb tastets.

La majoria d’activitats seran similars a les de l’any passat; però amb algunes novetats com ara un concurs infantil d’elaboració de panellets que es farà divendres, i una trobada de motos i cotxes antics diumenge al matí. Angie Escofet, presidenta de l’Associació de Comerciants de la Girada.

En aquesta segona edició es compta també amb la participació de l’Associació Cultural Tradi Club. El seu president, Ramon Parés explicava que creixen en quan a participació, ja que de les aproximadament trenta parades de gent de fora que hi va haver l’any passat, enguany es passa a les seixanta. Hi ha gent de tot l’àmbit Penedès, però també del País Valencià i la zona nord de Catalunya.

Al llarg dels tres dies hi haurà també la possibilitat de fer tastets a la taverna que s’instal·larà al mateix espai de la Rambla Generalitat i que aniran a càrrec d’una desena d’establiments de restauració del barri que d’aquesta manera també se sumen a la promoció del comerç de la Girada que vol fer aquesta festa de la Castanyada. Des de l’Associació de Comerciants destaquen també que la participació pel que fa als seus associats també ha anat a més en aquesta segona edició, tant directament participant amb un estand a la fira, o donant suport a la fira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: