Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capta d’aquest any canvia de format, i a la tarda oferirà activitats a diferents barris de la vila per fer-la més propera

Els administradors de la Festa Major han explicat que després d’analitzar les xifres i el funcionament de la capta d’aquests darrers anys havien arribat a la conclusió que calia fer-hi alguns canvis per tal de fer-la més efectiva, adaptar-la a l’actual creixement de Vilafranca i mirar d’apropar-la també a tots els barris de la vila.

D’aquesta manera , la capta d’enguany manté el format de dos dies, el propers 19 i 20 d’agost; però canvia en quan a la manera de funcionar. Al matí del primer dia es farà un recorregut per els carrers del que seria el centre ampli de Vilafranca; començant un xic més tard que fins ara, i a la tarda s’anirà als barris oferint activitats lúdiques.

 

El segon dia al matí la capta anirà a les residència de gent gran i a l’hospital, amb un Sant Fèlix petit i els grallers, i a la tarda s’acostarà a la resta de barris de la vila. Pel que fa a les activitats de tarda, es començarà també més tard, a les 6, per tal de racionalitzar una mica el seu funcionament i que tingui més sentit.

La idea és també que en cada un d’aquests espais hi hagi una peça del bestiari festamajorenc, i que les associacions de veïns organitzin activitats. El dia 19 s’anirà al Molí d’en Rovira, al Poble Nou i a Sant Julià; i el segon dia s’arribarà a la Barceloneta, Les Clotes, l’Espirall i la Girada.

Del programa aquesta darrers anys se’n venen unes 1.500 unitats, i la intenció és fer-ne uns 1.700. El preu es manté com aquests darrers anys, 30 euros i la voluntat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: