Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capitalitat cultural és la principal motivació de la nova Coordinadora de les Festes de Sant Raimon 2015

Angie Escofet, Cristina Ortega, Mònica Luna, Àlex Vicente, Meritxell Ocaña i Manel Ros seran els encarregats de coordinar les Festes de Sant Raimon de l’any que ve. La tria dels membres de la coordinadora es va fer a l’assemblea d’entitats del 23 de maig.

Raimon Gusi, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, ha destacat la diversitat dels membres, ja que cada un viu a un barri diferent. També ha donat importància a la quantitat de membres de la coordinadora, que aquest any és de 6, el nombre màxim de persones que poden formar-ne part. La principal motivació ha estat la capitalitat cultural catalana de l’any 2015, que necessita una coordinadora potent.

Així ho ha reafirmat Angie Escofet, membre de la coordinadora 2015 i presidenta  de l’Associació de Comerciants de La Girada.

De la coordinadora, també en destaca la gran diversitat d’entitats en les que estan implicats els seus altres membres. Mònica Luna participa com a ballarina a l’entitat Farasha Dansa Oriental i Creativa,

Àlex Vicente és membre fundador de l’entitat musical cultural El jardín del Tío Aquiles, organitzadora de l’Undervila, Cristina Ortega és presidenta del Xamba i Meritxell Ocaña és cap de l’Agrupament Pere II i Santa Maria del Foix.

Manel Ros és el més veterà de la coordinadora, jubilat i membre de Vilafranca Sardanista i Teatre Gran. Les seves propostes per les Festes són aquestes.

Ja escollida la coordinadora, només els queda començar-se a reunir amb temps per tenir a punt les Festes de Sant Raimon 2015, que tindran lloc del 7 al 25 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: