Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 1a incorporació a la llista del PSC de Vilafranca és Miquel Medialdea en el número 4, la resta dels 6 primers llocs repeteixen

L’alcaldable del PSC, Francisco Romero, ha presentat els 31 candidats de la seva llista per a les properes eleccions municipals. El número 2 és l’actual regidor i director de l’escola Pau Boada, Ramon Zaballa, de 59 anys; la número 3 és la també regidora Montse Arroyo, mestra a l’escola Sant Elies de 39 anys.

La primera cara nova la trobem en el número 4 de la llista és Miquel Medialdea, consultor de PIMES de 37 anys i fill de l’exregidora socialista Celina Guijo.

Els actuals regidors Carme Garrido, de 54 anys, i Joan Tarrida, de 56 anys, van de números 5 i 6 i a continuació una altra incorporació, Alessandra Torres, que treballa a l`Àmbit d’Atenció Primària de Barcelona i té 32 anys. Torres és filla de l’exregidora socialista, Lourdes Sánchez.

Un altre fill d’exregidor, en aquest cas del popular Antoni Alsina, va en el número 8 i és Toni Alsina, de 36 anys.

La llista compta amb candidats de tots els barris de Vilafranca, amb una mitjana d’edat de 40 anys i presenta paritat de gènere, com explica el cap de llista, Francisco Romero.

Del 9 al 21 segueixen Roser Lozano, auxiliar d’odontologia de 59 anys, Núria Serrano, tècnica superior en Administració i Finances de 40 anys, Clara Domínguez, enginyera informàtica de 31 anys, Leo Girón, que treballa en el Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf i té 48 anys, Lluís Gil, comercial de 53 anys, Joan Muñoz, professor de l’Arsenal de 32 anys, Montse Domínguez, monitora de lleure a l’escola Dolors Piera de 47 anys, Tomàs Polo, de 44 anys, Magaly Cruzado, auxiliar d’infermeria peruana de 43 anys, Javi Martos, sindicalista de la UGT de 50 anys, Daniel Fernández, operari a la Robert Bosch de 43 anys, Eulàlia Barqué, de 67 anys, i l’exregidora Àngels Navarro, de 70 anys.

Quant a les incorporacions, Romero explica que són persones amb les quals han treballat en aquests darrers 4 anys.

L’actual tinent d’Alcalde Jordi Solà tanca la llista del PSC de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: