Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

José Corbacho qüestiona amb el seu darrer espectacle la necessitat d’estar permanentment connectats

El teatre del Casal va acollir dissabte a la nit l’espectacle “Corbacho 5G”, un monòleg conduit per l’actor José Corbacho que planteja dubtes sobre la necessitat d’estar permanentment connectats, i la realitat del que representa aquesta necessitat.

Com ell mateix explica vol ser un espectacle per riure i passar l’estona, que respon també a la voluntat que tenia de tornar a actuar en solitari damunt d’un escenari.

Amb l’excusa de qüestionar aquesta tecnologia que pensem que ens obra moltes possibilitats; però que potser en realitat ens lliga més que no ens allibera; Corbacho porta sobre l’escenari diverses situacions en que aquesta realitat de moltes persones d’estar constantment pendents del mòbil, de les xarxes socials, i no tant de les persones que es tenen al voltant, es posa en clau d’humor. I es fa, amb la participació del públic, que pot enviar fotos que després s’incorporen a l’espectacle.

Els qui es van acostar dissabte a la nit al teatre Casal van veure amb sorpresa com podien tenir el telèfon engegat durant l’espectacle; i fins i tot com el mateix Corbacho els animava a fer-ne fotografies dels primers instants.

De fet, ell mateix baixava a la platea per tal de fer-se fotografies amb els assistents, que després al llarg de l’espectacle si el públic les enviava via whatsapp apareixien en la gran tablet que servia de decorat de “Corbacho 5G”

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: