Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou mapa cartogràfic amb la xarxa de camins de la zona central de l’Alt Penedès

El vilanoví Joan Carles Borrego ha coordinat “Camins de l’Alt Penedès. Vilafranca i rodalies”, un mapa a escala 1:20.000 publicat per l’editorial Piolet que té com a eix la capital de l’Alt Penedès.

Aquest és el sisè mapa del Penedès que presenta Borrego, després dels mapes de l’Ordal, el parc del Foix, el Montmell, el Garraf i les serres de Font-rubí i La Llacuna. Tan sols li queda un darrer mapa, en el qual treballarà l’any 2015, i ja tindrà tot el Penedès cartografiat.

En tots els casos es tracta de mapes cartogràfics a escala 1:20.000, quan la majoria dels que estaven disponibles fins ara eren a una escala més petita d’1:50.000. Aquestes noves cartografies són molts més detallades i les fa especialment útils per als aficionats al senderisme o a la BTT.

Preparant els mapes, Borrego ha redescobert la zona de Sant Llorenç d’Hortons que fins fa poc era difícil de visitar a causa del mal estat del bosc i els camins i que ara recomana.

Del mapa Camins de l’Alt Penedès, Piolet n’ha editat 1.500 exemplars.

La presentació del nou mapa de Joan Carles Borrego a Vilafranca tenia lloc dijous passat, a l’Agrícol, a càrrec de l’editorial Piolet i la llibreria La Cultural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: