Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Isona Passola : " l’endemà està molt a prop"

La directora del documental L’endemà, Isona Passola, va participar ahir en el cine-fòrum organitzat per Cine Club Vilafranca, el cinema Kubrick, Òmnium Cultural i l’ANC de Vilafranca.

Passola està molt contenta amb la marxa del film que ja han vist unes 50.000 persones i encara està als cinemes. Ara ja en prepara la sortida en DVD i no descarta que es projecti a la televisió coincidint amb el 9-N.

Isona Passola també està sorpresa amb el ressò que està obtenint a l’estranger. Tot i que el documental està fet per ajudar a convèncer els catalans que dubten, totes les universitats que imparteixen català l’han sol·licitat, als Estats Units li han demanat que hi vagi personalment i també farà una mini gira per Alemanya.

La pel.lícula vol donar respostes a la pregunta sobre quin país construirem l’endemà de la independència, a través de les paraules d’Isona Passola i d’uns 50 professionals destacats, catalans i internacionals, de tots els àmbits.

Passola creu que malgrat la incertesa i el trencament de la unitat política que ha provocat els canvis introduïts al 9-N, cada vegada està més clar com serà l’endemà i que el camí cap a l’endemà està molt a prop.

La directora i presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català creu que s’han de fer eleccions plebiscitàries i avisa que seran “més aviat del que algú preveia”.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: