Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins al 21 de setembre pots renovar la teva plaça a les activitats dirigides de la piscina de Sant Sadurní

Tots els usuaris inscrits a les activitats dirigides de la piscina municipal el passat mes de maig podran disposar de plaça per al curs d’hivern 2014-15 amb el mateix horari que mantenien a la temporada anterior – exceptuant possibles variacions horàries del servei.

Per confirmar la continuïtat i la reserva de plaça caldrà inscriure’s i efectuar el pagament de la primera mensualitat fins al dia 21 de setembre.

Automàticament, les places no confirmades passaran a ser ocupades per aquelles persones que es trobin la llista d’espera, sense dret a reclamació per a aquelles persones que hagin perdut la plaça en no confirmar el curs dins els terminis fixats.

Totes aquelles persones que no realitzaven cap activitat la passada temporada o no es troben inscrites a les llista d’espera ja poden fer també la seva sol·licitud. En el mateix sentit, aquells inscrits en llista d’espera però que volen accedir a una altra activitat o grup diferent als què havien sol·licitat plaça, hauran de presentar també una nova sol·licitud des d’aquesta setmana. Les noves sol·licituds seran tractades seguint rigorosament l’ordre d’arribada.

El 15 de setembre s’ha iniciat la nova temporada tardor-hivern i el servei d’esports incorpora una novetat important, avançant entre setmana l’horari d’obertura de la piscina municipal a 2/4 de 7 del matí. D’aquesta manera es dóna resposta a les demandes d’alguns usuaris de poder accedir més aviat a les instal·lacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: