Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esther Tutusaus escollida cap de llista del PSC a Torrelles de Foix

La nova cap de llista afronta aquesta etapa com un repte per recuperar la confiança dels veïns i veïnes de Torrelles i treballant pel municipi des de la proximitat.

L’Assemblea de l’Agrupació Local del PSC de Torrelles de Foix va escollir per unanimitat a Esther Tutusaus com a cap de llista socialista a les properes eleccions municipals del maig de 2015.

La candidata socialista, explica que ara s’inicia un procés en que s’haurà de treballar per una candidatura forta i renovada. Una llista que englobi a veïns i veïnes de cadascun dels barris del municipi perquè és important tenir un coneixement profund de les mancances que té el municipi per poder donar respostes als seus problemes.

En aquest sentit, Tutusaus afirma que el principal objectiu és estar al costat de les persones i, sobretot, de les que més estan patint la crisi, de les famílies amb tots els seus membres a l’atur, de les famílies que han perdut casa seva, i explica que no plantejarà grans actuacions pel municipi perquè el pressupost és el que és i no es pot endeutar ni a l’Ajuntament ni als ciutadans. Però diu que treballarà per arreglar les deficiències que hi ha al municipi.

Així mateix, la cap de llista socialista es planteja una campanya de proximitat, del cara a cara, de visitar els barris, de poder explicar a la gent el nostre projecte però sobretot escoltar les seves propostes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: