Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esquerra presenta una llista completament paritària a Olèrdola, amb set dones i set homes

És una llista renovada, amb moltes cares noves després de no concórrer a les passades eleccions municipals del 2011. La majoria dels candidats són independents, tant sols dues persones tenen afiliació a ERC.

El nombre de dones i homes és totalment paritari, dels catorze integrants la meitat són dones. A destacar que els tres primers llocs són per a elles, amb Fina Mascaró al davant i Antònia Pajuelo al segon lloc. El tercer l’ocupa l’exregidora d’ERC, Lydia Girona. Mascaró va ser presidenta de l’AMPA de l’Escola Circell de Moja i secretaria fins fa poc de l’ANC d’Olèrdola. Pajuelo està vinculada al Base Olèrdola i Girona va tenir diverses carteres durant el govern municipal del 2003 al 2007. El quart lloc l’ocupa Guillem Albà, president dels Joves de Sant Pere Molanta. El cinquè és per David Sallés, vinculat al Grup de Joves de Moja. Maria Josep Lugo, del Club de Lectura i monitora de tallers de manualitats, figura al sisè. El militant d’ERC i membre de l’Associació de Veïns de Sant Miquel, Pere Planas se situa al setè. Segueixen la llista Josep Rodoreda (vinculat al CF La Plana Rodona), Judit Santamaria (vinculada al grup de Jovse de Sant Miquel), Sadurní Flix (vinculat al Judo Olèrdola) i Cristóbal Treviño (un dels impulsors del Col·lectiu per la Defensa de Moja) tanca la llista d’onze.

La composició de la llista s’ha fet pensant en poder formar un grup municipal cohesionat i amb capacitat de treball, amb ganes d’accedir al govern i poder complir el programa que tenen perfilat. Són gent representativa del municipi, a les que cal afegir les persones que donen suport a la candidatura i que estenen el projecte a tots els nuclis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: