Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es reprenen les activitats a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní

Aquest dijous 18 de setembre, a les 8 del vespre, la Biblioteca Ramon Bosch de Noya acollirà la presentació del llibre ‘Elma la gosseta intel·ligent’ de la biòloga, poeta i cantautora lleidatana Assumpció Forcada.

Un llibre que convida a la reflexió a partir de l’observació del món des de la mirada d’una gosseta. L’acte el presentarà l’autora sadurninenca Fina R. Palau.

I el divendres, 19 de setembre, a les 6 de la tarda, l’Hora del conte s’emmarcarà en els actes de celebració del 1714 a la Biblioteca, amb la lectura del conte ‘Bandolers i barretines: el 1714 al Penedès’ a càrrec de Bernat Soler, una versió lliure de la llegenda popular d’en Morrut, el llegendari bandoler que visqué al Penedès durant la Guerra de Successió, recopilada per Bienve Moya al llibre “Llegendes del Penedès i les valls del Garraf”.

A continuació, a un quart de 8 del vespre, El Club de lectura “Art i literatura” reprendrà la seva activitat després de l’estiu i comentarà la novel·la ‘Riña de gatos’ d’Eduardo Mendoza. La historiadora Glòria Guilera i els membres del Club parlaran de literatura, pintura, història i altres temes al voltant de l’obra d’Eduardo Mendoza. L’acte és obert a tots els públics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: