Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es convoca el 5è concurs de cartells de la cursa d’orientació Lluís Barrera

La cursa d’orientació Lluís Barrera ja té data, el 7 de juny i les entitats organitzadores Esportiu Penedès i Xicots de Vilafranca, l’estan preparant amb la intenció de donar-li un impuls ja que la cursa ha arribat aquest any a la seva cinquena edició.

És per aquest motiu que s’ha obert a tothom el concurs del cartell de la cursa, fins ara només ho era pels alumnes del Milà i Fontanals, i amb la intenció que hi pugui participar tothom s’ha obert a totes les escoles i instituts de Vilafranca i comarca, establint tres categories, Alumnes d’infantil, primària i secundària per la primera categoria, batxillerat, cicles i escoles d’art en la segona, i una categoria general per a no estudiats com a tercera categoria.

El jurat que estarà composat per experts en el disseny, escollirà algunes obres que seran exposades a Cal Noi-Noi, a partir d’aquí, el guanyadors de cada categoria seran escollits per votació per part de les persones que visitin l’exposició.

El termini de finalització d’entrega de les obres serà el dia 10 d’abril.

Podeu consultar les bases del concurs al blog de la cursa: <a href="http://cursaorientaciolluisbarrera.blogspot.com.es">http://cursaorientaciolluisbarrera.blogspot.com.es</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: