Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC Sant Sadurní valora positivament l’acció de govern i es presenta amb l’objectiu de ser la força més votada el 24 de maig

Josep Maria Ribas, candidat dels republicans i alcalde de Sant Sadurní durant la primera part del mandat, es mostra satisfet per haver complert el 75% del programa electoral i remarca que a les municipals també hi ha en joc el camí cap a la independència.

ERC qualifica l’acció de govern, realitzada primer amb el PSC i després de la moció de censura amb CIU, de positiva i diu que respon al 75% del programa electoral, un fet que consideren “rellevant i per estar-ne satisfets malgrat les limitacions d’inversions que permeten les noves lleis espanyoles”. Així, s’ha pogut acabar la piscina oberta i finalitzar les obres de la Fassina i entorn al gran repte social que és l’atur i la situació econòmica emfatitzen que s’han destinat més de 625.000€ en programes d’inserció laboral que han permès que més de 60 persones poguessin entrar en el mercat laboral.

I aquesta bona valoració de l’acció de govern porta a l’equip d’ERC a optar a ser la força més votada a Sant Sadurní a les eleccions del 24 de maig. Ribas avança que la candidatura que presentarà ERC té una mitjana d’edat de 36 anys, en els deu primers candidats, fet que demostra la renovació de candidats i incorpora persones lligades al teixit associatiu de la vila i amb vocació de servei. Per Ribas, “amb ERC, Sant Sadurní serà part activa del camí cap a la independència, el 24 de maig és la primera volta de les eleccions del 27, i una victòria de l’independentisme d’esquerres reforçarà aquest objectiu i que puguem tenir la República catalana”.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: