Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC renova profundament la llista per les municipals i destaca la cobertura de les vies com a projecte de ciutat més important

Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat la llista completa amb la qual concorreran a les eleccions municipals de Vilafranca el proper 24 de maig. Els candidats s’han presentat sobre la llosa de la cobertura de les vies del tren al darrere d’unes grans lletres que primer deien “Vilafranca” i, després, “Nova Vilafranca”.

Esquerra ha renovat profundament la seva llista al complet, tal com va fer amb els deu primers llocs: 20 dels 31 candidats són gent nova. Hi ha 16 homes i 15 dones i la mitjana d’edat és de 43 anys. S’incorporen 7 membres de les JERC, prenent així força el jovent dins de la llista, i hi ha deu independents, com destaca el número dos, Pere Sàbat.

L’alcaldable d’Esquerra Mònica Hill ha explicat que han volgut escenificar en la presentació de la llista la importància que té per al grup municipal el projecte urbanístic de la cobertura de les vies del tren. Per a Hill i el seu equip cal reprendre el procés participatiu que es va fer en el seu moment al voltant d’aquest espai.

Per la seva part, el número tres, Josep Álvarez, ha destacat que el grup s’adhereix als manifestos de l’Associació de Municipis per la Independència i de l’Assemblea Nacional Catalana. Álvarez ha dit que, en el primer ple, proposaran continuar a l’AMI i faran passes fermes per arribar amb força a les eleccions del 27S, certificant així el seu compromís amb el procés per la independència de Catalunya.

Sobre la llista, a banda dels deu primers noms, que ja es van donar a conèixer, ahir es presentaven per aquest ordre: Marçal Nieto Sandoval, Imma Martí, Eva Sans, Clara Sorribas, Martí Sapera, Josep Maria Feliu, Ramon Masip, Lurdes Artís, Oriol Casanellas, Núria Ferret i l’actual regidor republicà Pep Quelart.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: