Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entitats Espirall ha aprofitat les festes del barri per presentar-se públicament i recollir aliments pel Rebost Solidari

Entitats Espirall és una entitat sense ànim de lucre que sorgeix de la complicitat de totes les associacions del barri per treballar en favor de l’Espirall.

Ha sorgit com a conseqüència de la feina que s’ha dut a terme en els darrers anys en el marc de la Llei de barris i el projecte Antena Espirall i inicialment persegueix el suport d’ajut social a la gent del barri, tot i que en el futur també podria assumir tasques de promoció laboral.

Aprofitant els actes de les festes del barri ha fet la seva presentació pública aquest darrer cap de setmana amb dues activitats especialment destacades.

Dissabte al matí organitzaven dins de la festa del barri de l’Espirall un mercat de 2 mà dirigit a tothom que volia posar un parada i que tenia alguna cosa a oferir.

Precisament, coincidint amb aquesta activitat Entitats Espirall també va fer una capta d’aliments adherint-se a la campanya del Banc d’Aliments "La fam no fa vacances".

A l’estand es feia recollida de menjar envasat com ara llet, oli, conserves, entre d’altres, a la mateixa plaça Doctor Bonet.

A més a més Entitats Espirall també ha organitzat una exposició que s’ha pogut veure durant els quatre dies de la festa a la sala d’exposicions de l’Associació de veïns de l’Espirall, al local de la plaça Doctor Bonet. Es tractava d’una mostra informativa de les diferents entitats del barri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: