Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots es plantegen el 3d9 per la Festa Major de Vilafranca

Amb un viatge a la ciutat italiana de Melzo, aquest cap de setmana els Xicots de Vilafranca inicien un any ple d’actuacions.

Coincidint amb el 20è aniversari de l’agermanament amb Melzo, divendres marxen 110 xicots i xicotes en autocar cap a Itàlia on tenen previstes dues actuacions en el marc de la Fira de la palma.

La cap de colla, Aina Mallol, explica que han hagut de deixar castellers fora i es mostra confiada que en les primeres actuacions superin les 120 camises.

 

Mallol vol estrenar els castells de 8 a principis de maig i avançar la torre de 8 respecte la temporada passada, ja que els primers assaigs demostren que no han perdut forma.

El gran objectiu de l’any és tenir el 3d9 amb folre a punt per Festa Major.

 

Quant al 5d8 anirà més tard i en una data diferenciada del 3d9, amb la idea d’unir-los tots dos per la diada del Roser. Diada que aquest 2015 se celebrarà el dissabte 31 d’octubre per la tarda, coincidint amb la Fira de la Festa Major.

Viatge a Itàlia a banda, la primera actuació de la temporada 2015 serà el 12 d’abril a Altafulla, com  sempre, però aquest any coincideixen amb la colla Vella de Valls i això els esperona a apujar el llistó.

Al juny, per l’actuació a la plaça del Rei, Mallol vol tenir els castells de 8 estrenats, a Salt es planteja una actuació molt exigent amb l’objectiu de superar els dos castells de 8 habituals, el 15 d’agost tornen a la Bisbal del Penedès i el 17 i 18 d’octubre viatgen a Mallorca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: