Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca porten castells de la gamma alta de set a Lleida

Esl Xicots de Vilafranca, els Bordegassos de Vilanova i els Castellers de Lleida, no porten cap castell de vuit a la diada de tancament de temporada de la colla del Segrià, degut a les absències per l’avançament de la diada al matí.

Els Xicots de Vilafranca han enllestit la diada amb el cinc de set a la primera ronda, el catorzè de la temporada, per descarregar a la segona ronda la torre de set, la millor construcció. Tot just ja la dotzena de l’any. Han tancat la seva segona presència a Lleida del 2014 amb el quatre de set amb l’agulla. Totr a punt per la darrera setmana d’assiag i per la diada del Roser on la colla vilafranquina intentarà portar a plaça el tres de nou amb folre, que no ha assolit mai.

Els Bordegassos de Vilanova han apostat pel quatre de set amb l’agulla a la primera ronda, el novè del 2014. Han seguit com els Xicots amb la torre de set, que han assolit per cinquena vegada. S’han acomiadat de la diada amb el quatre de set, amb part del tronc del castell de vuit que volen portar diumenge vinent a la seva diada.

I els Castellers de Lleida que tancaven temporada a casa, amb deures per fer, però que han deixat aparcats per l’any vinent. Han descarregat la torre de set, la dotzena de la temporada, junt amb el set de set i el cinc de set.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: