Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots anuncien el 3 de 9 amb folre i el 5 de 8 per la diada del Roser, que obriran amb la torre de 8 folrada

Diumenge els Xicots de Vilafranca afronten una diada del Roser de màxims, i així ho han anunciat aquesta setmana en la presentació de la diada. La cap de colla dels Xicots, l’Aina Mallol, ha recordat que en els darrers anys porten unes temporades ascendents i que ara ha arribat el moment de fer un pas més.

Com remarca el vídeo promocional de la diada del Roser, estan preparats i de cara a diumenge comptaran amb el suport de dues colles de 9 com són Castellers de Barcelona i Castellers de Sabadell.

Mallol deixa clar que de cara a diumenge el castell de sortida és la torre de 8 amb folre, i després anirà el 3 de 9 amb folre i el 5 de 8.

Els Castellers de Barcelona han anunciat dos castells de 9; i els de Sabadell també tornaran a fer el 3 de 9 amb folre.

Enguany els Xicots han volgut vestir la diada del Roser amb més activitats, i dissabte a la tarda amb la participació de la Moixiganga d’Algemesí i els Falcons de Vilafranca realitzaran una actuació davant de la basílica de Santa Maria.

Els Xicots faran el darrer assaig abans del Roser dijous a la nit, per tal de deixar que divendres tots els membres de la colla puguin gaudir de la castanyada amb les seves famílies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: