Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els usuaris del Centre de Dia per a Gent Gran de Vilafranca actuen en una obra de teatre en la que expliquen un dia al seu centre

Aquest dimecres els usuaris del Centre de Dia per a Gent Gran de Vilafranca han mostrat als familiars i amics les activitats que ells realitzen al seu centre mitjançant una obra de teatre.

A l’obra, titulada “Un dia al Centre de Dia”, els actors han representat escenes quotidianes del centre com el gimnàs, música o, fins i tot, l’hora de dinar.

És el tercer any que els usuaris fan aquesta representació davant dels familiars i amics. Els anys anteriors havien representat “La Blancaneus” i “La Revetlla de Sant Joan”. Emi Mora, psicòloga i animadora del Centre de Dia explica com aquest any s’han intentat desmarcar de les obres clàssiques que havien representat els anys anteriors redactant-la ells mateixos i triant un tema més proper.

Els actors, que tenen entre 76 i 99 anys, han estat preparant l’obra amb molta il·lusió i Emi Mora, destaca tots els beneficis que n’han tret tant de la representació, com de la mateixa preparació.

A l’acte, a la residència del carrer Peguera, hi han assistit, també, els regidors Raimon Gusi i Montse Arroyo. Un cop acabada la obra, s’ha preparat un pica-pica per tots els assistents.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: