Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca han fet una magnífica actuació al Pla del Penedès

Els Falcons de Vilafranca van actuar aquest diumenge passat a la festa major del Pla del Penedès.

Després d’una ràpida cercavila, en la que van poder realitzar vàries figures, al arribar a plaça van descarregar les dos figures anunciades, l’Escala de 10 i la impressionant Pira 6X6. Les dues  van descarregar-se sense problemes, i van finalitzar la seva actuació amb dos Pilars de 4 simultanis.

Els objectius plantejats per la tècnica de la colla, son clarament encaminats a poder oferir construccions de molta alçada per la Festa Major de Vilafranca.

 

Fonts de la colla informen que enguany volen repetir la majestuosa Escala d’11, i tornar a provar la inèdita Pira 7X6. Recordem que els de la faixa verda ja la van intentar al 2012, però que no va poder-la carregar, però el bon moment tècnicament parlant que estan gaudint els vilafranquins, els fa plantejar-se novament aquests els objectius.

 

La colla està treballant molt als assaigs, i aquest més d’agost incrementen els assajos, els dimecres i divendres de dos quarts de nou del vespre a les onze de la nit al Local dels Falcons. La propera actuació dels Falcons de Vilafranca serà aquest divendres a la Festa Major de les Cabanyes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: