Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els centres escolars de Sant Sadurní han pogut absorbir totes les demandes de places per P3 i primer d’ESO del municipi

Un cop celebrada la Comissió de Garanties d’Admissió escolar per l’adscripció de places als centres educatius de Sant Sadurní d’Anoia, la regidoria d’educació en fa una valoració molt positiva, ja que el municipi ha pogut donar cabuda a totes les sol·licituds presentades per les persones que resideixen a Sant Sadurní.

Aquesta comissió de treball, que es reuneix un cop finalitzat el termini de preinscripcions i analitzades totes les sol·licituds, està formada per la regidoria d’educació, l’inspector de Zona de la Generalitat, un membre de l’Oficina Municipal d’Escolarització, els directors dels centres públics i concertats de la vila i un membre d’una Ampa.

Pel que fa a P3, queden cobertes totes les places, igual que el curs passat, i es preveu que entrin en la primera opció sol·licitada el 95% de les sol·licituds presentades, atès que s’han presentat 181 sol·licituds per 179 places. Amb aquestes dades, des de l’Ajuntament es considera que s’ha pogut donar resposta a les demandes dels veïns del municipi. Aquest 5% restant serien persones de fora de Sant Sadurní que voldrien escolaritzar els seus fills a la capital del cava

En relació a primer d’Ensenyament Secundari Obligatori ESO s’han rebut 193 sol·licituds per a una oferta disponible de 170 places, per la qual cosa es preveu que entrin en primera opció el 92% de les sol·licituds presentades. Al web de l’Ajuntament <a href="http://www.santsadurni.cat" target="_blank">www.santsadurni.cat</a> podeu consultar l’oferta educativa del municipi i tota la informació sobre la preinscripció i matriculació als diversos centres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: