Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca ofereixen per primera vegada un campus d’estiu a Cal Figarot encarat a nens de 5 a 14 anys

El casal, organitzat pels Castellers de Vilafranca en col·laboració amb Esports-Tec, gira en torn dels castells i dels esports, però també té per objectiu la difusió cultural, no només dels castells, sinó d’activitats comarcals i vilafranquines.

Lluís Salcedo, el coordinar del campus dels Castellers de Vilafranca, explica que el fil conductor que s’ha cercat gira en torn de l’esport, els castells i la cultura, sobretot de la Festa Major.

Cada setmana es fan excursions encarades a aquesta difusió cultural. Aquest any, ja han anat al Vinseum  i a Cal Torres, per tal d’acostar la canalla també al tret penedesenc del vi i el cava.

En el campus dels Castellers de Vilafranca ja hi ha actualment 30 nens, que disposen de 3 monitors, tots ells castellers i amb titulació en esports o en el lleure.

La Berta de 9 anys, que assisteix al campus aquest any, deixa clara que la vinculació de les famílies castelleres amb el campus, és també molt important.

Segons el coordinador Lluís Salcedo, el campus es vol continuar l’any vinent. Una bona aposta per aquells pares que vulguin que els seus fills facin esport durant l’estiu i a més, apropar-los als aspectes culturals més importants de Vilafranca i de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: