Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sainet musical L’Esquella de la Torratxa, de Serafí Pitarra, es presenta aquest diumenge a Cal Bolet

Aquest diumenge continua la temporada d’espectacles al teatre Cal Bolet amb L’Esquella de la Torratxa, de Serafí Pitarra, interpretada per la Cia EGOS Teatre.

Una petita vila catalana està a punt de celebrar eleccions per triar diputat, i l’alcalde intentarà comprar els vots dels vilatans per al seu protegit. Ben aviat, però tot es complicarà amb l’aparició d’un altre candidat i amb el descobriment dels terribles secrets de joventut de l’alcalde, que generaran una trama esbojarrada i delirant en què el menys important serà respectar les normes del joc democràtic.

L’esquella de la torratxa és un encàrrec del Teatre Nacional de Catalunya a EGOS teatre, que consistia en aixecar l’obra més emblemàtica de Serafí Pitarra i presentar-la el passat mes de març com a espectacle inaugural de l’Epicentre Pitarra, un cicle d’espectacles, conferències i exposicions que el TNC ha dedicat a l’autor durant la temporada 2013-2014.

Serafí Pitarra es va fer conèixer als escenaris públics barcelonins amb L’Esquella de la Torratxa, que es va estrenar el 1864 al teatre de l’Odeon. La popularitat que va assolir l’obra va ser del tot extraordinària.

La podrem veure diumenge a les set de la tarda a Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: