Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sadurninenc Joan Quintana ha presentat el seu llibre Relaciones poderosas

L’Espai La Sastreria i la llibreria La Cultural han fet d’amfitrions en la presentació del volum Relaciones Poderosas, del qual són autors el psicòleg sadurninenc Joan Quintana i el xilè Arnoldo Cisternas.

Quintana és director del programa Direcció Avançada en Recursos Humans a ESADE Business School de Barcelona i juntament amb Cisternas ha desenvolupat el Model de Transformació Relacional, fonamentat en la pràctica del Coaching Relacional.

El llibre Relaciones Poderosas és un assaig que reflexiona sobre les bases sobre les quals construïm les nostres relacions i com influeixen en el nostre rendiment o aprenentatge.

Segons Quintana, en la mesura que coneixem millor els mecanismes que formen part de la nostra forma de relacionar-nos, podem construir una xarxa de relacions saludables i poderoses, tot evitant sentir-nos esclaus d’aquestes relacions.

 

La presentació de Relaciones poderosas ha servit a la coach i mestra, Teresa Terrades, per presentar públicament La Sastreria.

Editat per Kairós, Relaciones poderosas es va presentar dijous passat, a La Sastreria, un nou espai d’assessorament educatiu, coaching i mentoria, a Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: