Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El restaurant “El racó de la calma” de Vilafranca ha aconseguit aquest 2015 el reconeixement Bib Gourmand de la Guia Michelin

Aquest reconeixement s’atorga a establiments que ofereixen una bona cuina a un preu moderat, i a la comarca hi ha tres establiments només que tenen aquesta distinció. El darrer en incorporar-s’hi ha estat el restaurant “El racó de la calma”, sota la direcció del xef Xavi Arnan.

Per Arnan es tracta d’un reconeixement a la feina que estan duent a terme des de fa 7 anys, i es mostrava content. Explica també que és una eina per donar-se a conèixer ells com a restaurant, però de retruc és una eina més de promoció de la comarca i de la gastronomia de l’Alt Penedès.

En el seu cas van demanar saber què calia fer per tal de sortir a la Guia Michelin, ja que Arnan remarca que consideren que és una bona eina de promoció. Van rebre la visita d’un crític de la Guia; però no en van saber res més fins a finals d’any passat en que els van confirmar que sortirien però sabien com. En mirar-ho, van comprovar que sí hi eren.

A la comarca ja tenien aquesta distinció Bib Gourmand “Cal Sergi” a Sant Sadurní i “Cal Xim” a Sant Pau d’Ordal, i ara s’hi ha sumat “El racó de la calma” a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: