Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El remodelat aparcament del mercat de Sant Salvador ofereix més d’una trentena de places i més comoditat als usuaris

Pere Regull, acompanyat del regidor d’urbanisme Josep Maria Martí, la regidora de Comerç Dolors Rius i el coordinador adjunt de l’àrea d’Economia, Joan Solà; ha visitat les obres del remodelat aparcament exterior del Mercat de Sant Salvador.

Unes obres que pendents de l’acabament d’una rampa d’accés al parc, estan ja completades i permeten que es pugui utilitzar aquest aparcament de 32 places.

L’alcalde ha destacat que tot i que es tracta d’una obra petita, és important ja que ajuda a les persones que s’acosten al Mercat de Sant Salvador a accedir-hi amb més comoditat. L’actuació ha consistit en guanyar uns metres al parc, el que ha permès oferir més places i més comoditat a la mobilitat dels usuaris.

Els regidors han recordat que en els darrers mesos s’han fet millores a tot l’interior del mercat, també a l’aparcament soterrat i a les zones de magatzem i càrrega i descàrrega. El darrer que caldrà fer és l’arranjament de la façana exterior, que es farà properament. Regull ha volgut recordar, en relació a l’aparcament, que no ha costat diners als vilafranquines ja que s’ha fet gràcies al conveni amb Mercadona.

Les millores en quan a mobilitat i nombre de places són evidents, però alguns usuaris de l’aparcament s’han queixat de les peces de ciment que delimiten les places d’aparcament per la part del davant i que en alguns casos han provocat desperfectes en alguns vehicles. Consideren que s’hauria de posar algun tipus d’element que permetés visualitzar la presència d’aquests elements sense que s’arribés a topar-hi amb la part baixa dels cotxes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: